Dit product is uit de productie sinds: 01/01/2019

  • A 349320
    De artikelcode
  • C Videofoon
    Dit is de categorie van het product

M-30 Nighter/Whice videofoon

De M-30 is een vlakke opbouw videofoon met een hoogwaardig acht inch kleuren LCD-scherm.

BT349320 intercom monitor deurvideo videofoon BTicino

Specificaties

  • EAN

    8012199942766

  • Breedte (mm)

    230

  • Lengte (mm)

    305

  • Diepte (mm)

    25

  • Stroomafname in rust (mA)

    30

  • Stroomafname actief (mA)

    520

  • Artikelcode

    349320

De M-30 is een vlakke opbouw videofoon met een hoogwaardig acht inch kleuren LCD-scherm. Het oppervlak van de voorzijde bestaat uit een vlak van 8 millimeter dik glas. Deze videofoon heeft geen bewegende delen, maar touch bediening, waarbij licht aanraken van de toets volstaat om de functie te activeren.

Handsfree stereo videofoons met 8” LCD kleurenscherm. Via de PC aanpasbaar menu voor het beheer van volgende functies: deurcommunicatie, video-controle en muziek-distributie.
In installaties met integratie van muziekdistributie, kan het Video Station zich
gedragen als een versterker en zo elke op het systeem aangesloten muziekbron weer-geven. Toetsen op het toestel: navigatie, zelfoproep, bediening van het deurslot, mute en oproep handsfree aannemen. Signalisatieled voor oproepuitschakeling. Status van de deur en verbinding. Connectie met de Multimedia Inter-face mogelijk. Configuratie door middel van configuratoren of via menu. USB- en RS-232-poort voor de
programmatie. Montagewijze: opbouw, 2.5 centimeter.

M-30 Nighter

Is de monochroom zwarte lijn waar design en technologie tot het ultieme verheven worden.

M-30 Whice

is de monochroom witte lijn, waar het minimalisme van de bedienfuncties en de sublieme technologie een perfect evenwicht vinden. De geraffineerde M-30 binnenpost waar wit glas domineert.

Uitbreidingen

De M-30 kan gecombineerd worden met alle andere tweedraads videofoons en deurtelefoons van BTicino. Standaard kunnen er op een adres maximaal drie videofoons tegelijk overgaan en bij een videokit vijf. Twee van deze toestellen worden bij een kit door de bus gevoed. De overige videofoons krijgen een hulpvoeding. Met interfaces kunnen er maximaal 20 videofoons tegelijk overgaan. De M-30 heeft geen dovenlus met ringleidingfunctie die het geluid overbrengt naar een gehoorapparaat. De M-20SH heeft dat wel.

Documenten

BT349320 BTicino intercom M-30 Nighter/Whice videofoon