Intercom installatie bedrijf

Gespecialiseerd toeleverancier voor intercom installateurs

Nelec is een gespecialiseerd toeleverancier voor intercom installateurs. Onze intercom installatie bedrijven hebben als doelgroep VvE’s en woningbouwverenigingen. Bij nieuwbouw gaat het om aannemers en projectontwikkelaars.

Als je als intercom installatiebedrijf kiest voor Nelec, kan je rekenen op offertes, service en verzending binnen een dag. We maken voor ieder gebouw een schema op maat en programmeren alles voor.

Geen wachtwoord nodig!

We publiceren een anonieme versie van het intercom installatieplan op onze website. Geen wachtwoord nodig!

Veilig opgeslagen voor toekomstig gebruik

Het schema op maat wordt in onze database opgeslagen, zodat we je ook in de toekomst kunnen ondersteunen.

Duidelijke gebruiksaanwijzing

De bewoners krijgen een duidelijke gebruiksaanwijzing van ons hoe hun intercomsysteem werkt.

Groot netwerk

Wij hebben een groot netwerk aan betrouwbare intercom installatie bedrijven waarmee we samenwerken.

De voordelen van werken met Nelec

De medewerkers van Nelec zijn erop gebrand altijd de best mogelijke service te leveren, vanaf het moment dat het eerste contact met de klant is gelegd tot lang na de afronding van het project.

Duidelijke offerte voor jouw intercom met camera

Nelec rekent voor elk gebouw precies uit welke artikelen nodig zijn. Die lijst met benodigde artikelen wordt vertaald naar een geschreven offerte voor een complete installatie. We zorgen ervoor dat de offerte in één oogopslag duidelijk is, daarom staan er geen onbelangrijke onderdelen en artikelcodes in.

We weten waarvoor jij belt

Wij bieden intercoms met camera aan voor gebouwen van een tot vierduizend woningen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Per project houden we alles nauwkeurig bij: gesprekken, offertes, e-mails, schema’s, huisnummers. Wanneer je belt met een van onze experts, weet hij of zij precies aan welk project en pand je werkt en wat er speelt. Zo kunnen we jouw opdracht in goede banen leiden.

Altijd een stap extra

Iedere videofoon wordt voor de levering geprogrammeerd en krijgt op de doos een sticker met het huisnummer. Bovendien maken we voor elk gebouw een aansluitschema op maat, waarop alle aders staan. Bij vragen zien we direct op ons schema hoe de installatie in elkaar zit. Voor de bewoners drukken we duidelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzingen.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten

482

BTicino producten