Intercom systeem appartement

Bij Nelec verzorgen wij intercomsystemen voor appartementencomplexen.

Onze specialisatie is het begeleiden van intercom installateurs in appartementencomplexen. Deze specialisatie brengt grote voordelen voor de intercom installateur met zich mee. Hieronder vind je informatie hoe wij het onze klanten makkelijk maken.

Geeft Nelec de installateurs hulp op locatie?

Nelec streeft ernaar om je eerst telefonisch bij te staan. Dankzij onze op maat gemaakte schema’s voor appartementencomplexen weten we precies waarmee je bezig bent. Mocht telefonische hulp niet volstaan of te veel tijd in beslag nemen, dan komt Nelec persoonlijk langs. Tijdens de garantieperiode biedt Nelec assistentie op locatie zonder extra kosten in rekening te brengen.

Wat gebeurt er bij een defect intercomsysteem?

Bij een defect levert Nelec binnen één dag vervangend materiaal. Indien het defecte onderdeel binnen de garantieperiode wordt teruggestuurd door de monteur, zal dit worden gecrediteerd.

Hoe staat het met de garantie van het intercomsysteem?

BTicino biedt een fabrieksgarantie van twee jaar. Deze garantie gaat in op het moment dat Nelec het materiaal factureert. Omdat installateurs de intercomsystemen vaak niet direct installeren in de appartementencomplexen, streeft Nelec ernaar om enkele maanden marge te bieden. Voor de bewoner geldt dat de installateur garantie geeft op de installatie van het intercomsysteem. De installateur van de intercomsystemen is altijd het eerste aanspreekpunt.

Kan de installateur het intercomsysteem afhalen?

Ja dat kan. Het gebouw van Nelec bevindt zich dicht bij de A10 west. Ons adres is Gyroscoopweg 106 in Amsterdam. Laat ons van tevoren weten wat je nodig hebt, dan zorgen wij ervoor dat alles voor je klaarstaat.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten

482

BTicino producten