Intercom deurbel installeren

Installatiebedrijven

Nelec levert met de kenmerkende en complete service deurbel intercoms aan installatiebedrijven. Deze installatiebedrijven installeren de deurbel intercoms voor woningbouwverenigingen, VVE’s en aannemers bij nieuwbouw.

In kaart brengen

Eerst brengen we het gebouw in kaart, zodat we kunnen adviseren wat de beste aanpak is. Dan zorgen we ervoor dat de installateur de juiste spullen krijgt en snel kan werken. De bewoners krijgen een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Kan de bestaande bedrading opnieuw worden gebruikt voor de intercom deurbel?

Nelec levert intercom deurbellen. Dit doen wij niet alleen voor nieuwbouw, maar ook voor bestaande gebouwen. Onze intercom deurbel kan vaak moeiteloos worden aangesloten op de bestaande kabels van uw oude intercomsysteem. Dit bespaart zowel tijd als geld. Voor de duidelijkheid: alle woningen moeten meedoen en de kabel moet vooraf gekeurd worden.

Waarom vertrouwen intercom deurbel installateurs Nelec?

Wij maken het installeren van intercom deurbellen zo eenvoudig mogelijk en verlenen simpelweg de beste service.
• We zijn zeer ervaren in het begeleiden van installateurs van intercom deurbellen en weten precies wat deze specifieke klantengroep nodig heeft.
• We voorzien intercom deurbel installateurs van heldere, Nederlandstalige handleidingen.
• Snelle levering: Nelec kan deurbel intercoms direct uit voorraad leveren, meestal binnen een dag.
• We zorgen voor alles wat nodig is, van werktekeningen tot apparatuur en materiaal. Daardoor hoeft de installateur zich vooraf niet in te lezen.
• Efficiënte afhandeling van storingen: Als er een garantiekwestie is, zorgen we ervoor dat er snel een vervangend product wordt geleverd om de intercom deurbel te installeren.
• En als er toch iets misgaat, staan onze technici klaar om te helpen. Zo kan elke installateur de klus zonder problemen en binnen de geplande tijd uitvoeren.
• We regelen werkend demonstratiemateriaal voor onze installateurs.

Kan de intercom deurbel via de smartphone worden bediend?

Zowel voor vrijstaande huizen als voor appartementen is het een optie om de deurbel intercom te koppelen aan een smartphone. We bieden hiervoor een bedrade intercom met wifi. Elke eenheid wordt verbonden met het lokale wifi-netwerk en daarna gekoppeld aan een app op de smartphone van de bewoner. Hierdoor kan de bewoner de deurbel intercom zowel vanuit huis als op afstand bedienen.

Wat doet Nelec voor woningbouwverenigingen, VVEs en projectontwikkelaars?

We staan je bij vanaf de planningsfase tot aan de daadwerkelijke intercom-deurbel installatie met behulp van topkwaliteit apparatuur. We leveren de ook installateurs uit ons grote netwerk. We leveren een gedetailleerde installatietekening specifiek voor jouw project, vooraf genummerde en geprogrammeerde onderdelen, en hebben technische experts van Nelec klaarstaan voor assistentie.

“Bij lastige installaties kan ik altijd Erik bellen, ook wel de Wikipedia van Nelec.“

Martin Barto van Barto Elektro

6.900

Projecten afgerond

208

Installatiewijzers op maat

6.100

Tevreden klanten

482

BTicino producten