• D 24/07/2024
    Datum van oplevering
  • G GBM_15-0547
    GBM schemanummer van het project

Den Hartoghflat in Hellevoetsluis met 48 woningen

Isaäc da Costastraat 199 t/m 293, 3221 TE Hellevoetsluis

Foto van de BTicino intercom installatie Den Hartoghflat te Hellevoetsluis met 48 woningen

Den Hartoghflat bestaat uit 48 woningen en staat voor comfortabel en onbezorgd wonen in Hellevoetsluis. Als expert in video intercomsystemen, heeft Nelec in 2015 de gelegenheid gehad om geavanceerde technologieën te integreren in dit project om de veiligheid en het gemak van de bewoners te optimaliseren.

De beste oplossing voor dit project was het Serie 30 deurstation met gewone inbouw beldrukkers en naamschilden.

Deurstation voor gewone belpanelen

De meeste gebouwen in Nederland hebben een gewoon belpaneel met huisnummers, naamplaatjes en metalen beldrukkers. Als er iemand verhuist komt er een nieuw naamplaatje. De strak vormgegeven Serie 30V sluit naadloos aan bij dit soort belpanelen.

Tot 96 externe beldrukkers

De Serie 30V bestaat uit een module met camera en luister/spreek unit. Tot 96 externe drukkers worden aangesloten op digitizers.

Om de communicatie tussen bewoners en bezoekers te optimaliseren, is er gekozen voor de M-40 videofoon. Bij deze handsfree monitor zitten naast het 4 inch kleurenscherm vier grote, duidelijke bedieningsknoppen. Hiermee neemt de bewoner een gesprek aan, opent de deur, bedient een extra functie of activeert de bewakingsfunctie. Alles samengebald in een compact toestel van 14 bij 14 cm.

Nelec maakt voor elk gebouw een werktekening oftewel een schema op maat met alle adressen. Hiermee kan de installateur snel werken en heb je voor het beheer altijd iets om op terug te vallen. Nelec verzorgt de adressering van de videofoons en elke videofoon krijgt een sticker met het huisnummer op de doos. Het deurstation wordt in elkaar gezet en geprogrammeerd. De installateur krijgt hier duidelijke, Nederlandstalige installatiewijzers bij. De specialisten van Nelec installeren niet, dat doet de installateur, maar die kan altijd rekenen op vakkundige projectbegeleiding. De assistentie van de Nelec kost niets en valt onder de garantie.

Het project Den Hartoghflat in Hellevoetsluis illustreert slimme en doeltreffende toegangscontrole. Met de Serie 30V deurstations en M-40 videofoons die in 2015 zijn geïnstalleerd, hebben we bijgedragen aan een veilige en comfortabele woonomgeving voor de bewoners. Dit project is een voorbeeld van hoe geavanceerde technologie kan worden ingezet om de levenskwaliteit te verhogen en het dagelijks leven te vereenvoudigen.

Referentie voor een project met BTicino intercom in Hellevoetsluis