• D 27/09/2024
    Datum van oplevering
  • G GBM_15-0120
    GBM schemanummer van het project
  • C Vervanging
    Project categorie

Amstelhuis in Amsterdam 122 woningen

Amsteldijk 35 H9, 1074 JK Amsterdam

Foto van de BTicino intercom installatie Amstelhuis te Amsterdam 122 woningen

Het Amstelhuis bestaat uit 122 woningen, en is een opvallend hoogtepunt in Amsterdam. Nelec leverde in 2015 een bijdrage aan dit project door geavanceerde technologieën te integreren om de veiligheid en het gemak van de bewoners te optimaliseren.

Een van de essentiële producten die werden geïnstalleerd, is het Serie 10 deurstation. Dit deurstation is een betrouwbare keuze voor toegangscontrole door middel van geluid. Het biedt bewoners de mogelijkheid om met kraakhelder geluid bezoekers te identificeren voordat ze toegang verlenen tot het gebouw. Het Serie 10 deurstation staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, en het is ontworpen om langdurig een veilig gevoel te bieden.

Om de communicatie tussen bewoners en bezoekers nog naadlozer te maken, is er gekozen voor de T-5 deurtelefoon. Dankzij de intuïtieve bediening kunnen bewoners met bezoekers praten en beslissen of ze toegang willen verlenen tot het gebouw. De T-5 deurtelefoon verbetert het algehele gemak en de veiligheid van het dagelijks leven voor de bewoners van het Amstelhuis.

Nelec maakt voor elk gebouw een werktekening oftewel een schema op maat met alle adressen. Hiermee kan de installateur snel werken en heb je voor het beheer altijd iets om op terug te vallen. Nelec verzorgt de adressering van de videofoons en elke videofoon krijgt een sticker met het huisnummer op de doos. Het deurstation wordt in elkaar gezet en geprogrammeerd. De installateur krijgt hier duidelijke, Nederlandstalige installatiewijzers bij. De specialisten van Nelec installeren zelf niet, dat doet de installateur, maar die kan altijd rekenen op vakkundige projectbegeleiding. De assistentie van de Nelec kost niets, onder garantie. De installateur moet wel de juiste kabel gebruiken en mag niet zomaar afwijken van het schema op maat.

Het project Amstelhuis in Amsterdam vertegenwoordigt slimme en efficiënte toegangscontrole. Dankzij de Serie 10 deurstations en T-5 deurtelefoons die in 2015 zijn geïnstalleerd, hebben we bijgedragen aan een veilige en comfortabele woonomgeving voor de bewoners. Dit project illustreert op treffende wijze hoe geavanceerde technologie kan worden ingezet om de levenskwaliteit te verbeteren en het dagelijks leven te vereenvoudigen in een grootschalig woonproject als het Amstelhuis in Amsterdam.

Bestaande deurintercom vervangen door BTicino in Amsterdam